Restorani

Istraži našu bogatu gastronomsku ponudu u sklopu parka. Svaki restoran ima u ponudi tematske jelovnike koji prate temu konkretne zone u kojoj se restoran nalazi.

110823_legendland_fb-moodboard_1

The Mammoth Hut Inn

'The Mammoth Hut Inn' je ogromna dvorana izgrađena od kostiju mamuta i drva te prekrivena krovom od slame. Sam interijer nudi toplu i ugodnu atmosferu u kojoj se održavaju prapovijesne gozbe.

110823_legendland_fb-moodboard_2

Consumere Forum

je djelomično natkriven trg sa stolovima za piknik u sredini, s tri strane okružen štandovima. Ovdje se gosti mogu okrijepiti birajući iz raznovrsne gastronomske ponude, od antičkih grickalica do nešto modernijih poslastica.

110823_legendland_fb-moodboard_3

Spitroast Square

'Spitroast Square' je miran kutak u srcu srednjovjekovnog svijeta, na svega par koraka od glavne popločane ulice. Kroz nadsvođeni prolaz gosti ulaze u ovaj kompleks zasjenjen zelenim nadstrešnicama, u čijem se središtu nalazi veličanstveni roštilj.

110823_legendland_fb-moodboard_4

Il Migliore

Uz morsku temu koja se proteže diljem ove zone, glavni restoran, 'Il Migliore', je najekskluzivniji restoran u sklopu parka. Ovdje ćeš u prekrasnom i idiličnom interijeru uživati u pogledu na plave kanale kojima polako plove čamci.

110823_legendland_fb-moodboard_5

The People’s Cauldron

'The People’s Cauldron' je ogroman ugostiteljski objekt uređen u stilu gostionice. U ponudi ima širok izbor barske hrane kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. Kada se gosti odluče za obrok u ovom impresivnom objektu, isti ih vraća u davna vremena kada su se seljaci morali udružiti kako bi svoje selo obranili od čudovišta.

110823_legendland_fb-moodboard_5

The Institute Diner

Jasna stvar, Tesla je pronašao način kako hranu učiniti zanimljivom. U restoranu 'The Institute Diner' možeš pripremiti vlastiti steak uz pomoć malenog električnog vodiča.

Jesi li spreman doživjeti čaroliju?

Uz adrenalinske vožnje, očaravajuće atrakcije i nezaboravna iskustva, naš park nudi za svakoga ponešto.