Često postavljana pitanja

Znatiželjni umovi, pokrivamo vas! Istražite našu sveobuhvatnu zbirku često postavljanih pitanja kako biste pronašli brze odgovore na svoje upite.

Imate li u ponudi obiteljsku ulaznicu?

Svaki posjetitelj predstavlja trošak za park, stoga moramo točno izračunati cijenu za svaku ulaznicu. Obitelj se može sastojati od 2 do 10 ljudi, ponekad čak i više. Zato nažalost nemamo u ponudi obiteljsku ulaznicu, jer bi nam bilo jako teško izračunati troškove.

Koja je točna lokacija parka i kada će biti otvoren?

U pregovorima smo oko zemljišta u Zaprešiću. Točna lokacija je navedena na našoj stranici. Predloženo zemljište pripada Republici Hrvatskoj i trenutno smo u pregovorima za zakup ili kupnju istog. Održali smo već nekoliko sastanaka s gospodinom Turkom, gradonačelnikom Zaprešića. Oni nam jamče da grad pozdravlja i podržava projekt. Potrebne su nam 2 godine za izradu projektne dokumentacije i 2 godine za gradnju. Odabrali smo ljeto 2027. godine za otvorenje

Kako se projekt financira i koje je porijeklo novca?

Početno ulaganje dolazi od gospodina Hesam Qaydi, osnivača društva Happy Summer Sky d.o.o. Ostatak dolazi od hrvatskih obitelji i pojedinaca koji su zainteresirani za kupnju doživotnog članstva. Temeljem našeg ispitivanja tržišta: Link  više od 32% tržišta je voljno kupiti doživotno članstvo. Procjenjujemo prodaju do 1.543.933 članstava. Iz toga bi moglo proizaći 945.472.322 EUR za financiranje projekta.

Što ako projekt nikada ne bude realiziran? Koje je jamstvo za unaprijed izvršene uplate?

Ako se odustane od projekta, kupcima će biti vraćen cjelokupan iznos. Ako realizacija projekta bude kasnila, nadoknadit ćemo to kupcima kroz popuste u trgovinama i restoranima. Prema hrvatskim zakonima, dužni smo kupcima vratiti uplaćeni iznos ako projekt ne bude realiziran.

Mogu li investirati u Legendland?

Da, naravno, može se ulagati u projekt, i to od 1.000 EUR pa sve do 100 mil. EUR, bez ikakvih ograničenja. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije o ulaganju u projekt.

Mogu li uzeti u najam prostore za trgovine i restorane?

Da, naravno, pošaljite nam podatke o Vašem društvu i podatak o potrebnoj površini poslovnog prostora. Kontaktirat ćemo Vas kako budemo napredovali dalje s planiranjem projekta.