Opći uvjeti poslovanja

Prije korištenja naših usluga, molimo Vas pročitajte Opće uvjete poslovanja.

Opći uvjeti poslovanja Happy Summer Sky d.o.o. određuju uvjete pod kojima će pružatelj usluga obavljati svoje aktivnosti prema korisnicima putem svoje web stranice www.legendland.hr (dalje u tekstu: web stranica). 8-12-2023

OSNOVNI PODACI O PRUŽATELJU USLUGA

Naziv: Happy summer sky društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Skraćen naziv: Happy summer sky d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Ulica Vjekoslava Heinzela 62A
Adresa ureda: Zagreb, Ulica Vjekoslava Heinzela 62A

Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-17/18031-4 

Poslovna banka i broj žiro-računa IBAN: PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Zagreb HR5123400091110867852
OIB: 95714999042
MBS: 081097730
Članovi društva: Hesam Qaydi
Osobe ovlaštene za zastupanje: Hesam Qaydi

Broj telefona: +385 1 6386318
Adresa elektroničke pošte: [email protected]

GLAVNA OBILJEŽJA PROIZVODA

Usluga koju pružamo sastoji se od odabira i rezervacije ulaznica i članstva za tematski park i vodeni park Legendland (dalje u tekstu: Legendland Park). 

Trenutno je naša usluga ograničena isključivo na rezervaciju ulaznica i članstva za Legendland Park te ne uključuje prodavanje istih.

Online rezervacija ulaznica i članstva Legendland Park namijenjena je olakšavanju i ubrzanju procesa buduće kupnje ulaznica i članstava za Legendland Park za osobnu, nekomercijalnu uporabu.

Rezervacijom ulaznica, korisnici doprinose i podržavaju projekt u obliku skupnog financiranja. Obvezujemo se objaviti i dostaviti sve financijske podatke i izvješća te obavještavati korisnike o svakom koraku u napretku projekta.

Korisnici ni na koji način rezervacijom niti eventualnom kupnjom ne postaju članovi društva Happy summer sky d.o.o.

Rezervacija ni na koji način ne predstavlja preuzimanje ugovorne ili predugovorne obveze na kupnju rezerviranih ulaznica u budućnosti. Nakon što započnemo s prodavanjem proizvoda koji su predmet rezervacije, korisnicima koji su izvršili rezervaciju poslat ćemo na njihovu email adresu neobvezujuću ponudu na kupnju rezerviranih proizvoda na koju nemaju obvezu odgovoriti niti postupiti po istoj.

Rezervacija se može otkazati u bilo kojem trenutku.

Očekivani datum završetka projekta je 2027. godina.

Lokacija projekta će biti navedena nakon što riješimo pitanja oko zemljišta.

Trenutno smo u fazi razvoja i moguće je kontinuirano mijenjanje Općih uvjeta poslovanja kako bismo poboljšali našu web stranicu i usluge.

Sastavni dio ovih Općih uvjeta poslovanja je i Politika privatnosti.

Član je obvezan pružiti točne informacije za one koji žele koristiti ovo članstvo.

INFORMACIJE O PROCESU ONLINE REZERVACIJE 

Rezervacija se obavlja na www.legendland.hr web stranici ispunjavanjem za to predviđenog obrasca. Prilikom ispunjavanja obrasca korisnik je dužan upisati sve podatke koji se od njega traže. Korisnik je osoba koja koristi web stranicu, isto kao i svaki posjetitelj web stranice. Rezervaciju je moguće ostvariti uz potvrdu korisnika da je prethodno pročitao i razumio Opće uvjete poslovanja te da je na iste pristao i da je upoznat da je predmet usluge narudžba rezervacije bez ugovorne obveze plaćanja. Rezervacija je moguća 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Happy Summer Sky d.o.o. ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga potrebnih za pristup usluzi. Korisnik će elektronskom poštom biti obaviješten o potvrdi narudžbe.

Rezervacija proizvoda i/ili usluga u ime i za račun maloljetnika ili osobe lišene poslovne sposobnosti (potpuno ili djelomično), mogu zatražiti samo njihovi zakonski zastupnici.

Rezervacija se odvija na hrvatskom jeziku te je i potvrda o rezervaciji također na hrvatskom jeziku. Rezervacija se obavlja naručivanjem dostupnih proizvoda koje korisnik bira na temelju fotografije i osnovnog opisa. Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati dostupnim proizvodima. Rezervacija se obavlja u nekoliko jednostavnih koraka u udobnosti doma korisnika, s bilo kojeg mjesta u svijetu. Pretraživanje proizvoda je moguće po različitim kriterijima. Upisom određenog pojma u “Pretraživanje” pojavit će se proizvodi koji su povezani s navedenim pojmom. Korisnik može izabrati određeni proizvod koji ga zanima i pročitati dostupan opis proizvoda kako bi mogao samostalno donijeti odluku odgovara li proizvod njegovim potrebama. Izražene cijene su bruto i u njih je uključen PDV. Naknadno mogu biti izvršene promjene na postojećim proizvodima ili dodani novi proizvodi, ali bez štete za korisnike koje su izvršili rezervaciju. Proces rezervacije možete prekinuti i otkazati u bilo kojem trenutku. 

U prvom koraku, potrebno je u glavnom izborniku odabrati kategoriju „Ulaznice“. Nakon odabira kategorije „Ulaznice“ prikazat će se tri vrste ulaznica za koje je trenutno moguće izvršiti rezervaciju: „Tesla Lifetime Membership“, „Black Queen Membership” i “King Epulon Membership”. U ovom koraku odaberite ulaznicu ili više ulaznica koje najviše odgovaraju Vašim željama za koje želite izvršiti rezervaciju. Nakon odabira željene ulaznice ili ulaznica odaberite opciju „Vidi Košaricu“. U trećem koraku, bit će prikazana Vaša Košarica u kojoj će se nalaziti odabrane ulaznice za koje želite izvršiti registraciju te njihova cijena. U „Košarici“ je moguće ukloniti odabrane ulaznice i mijenjati njihovu količinu nakon čega je potrebno odabrati opciju „Ažuriraj košaricu“.  Također, u ovom koraku moguće je unijeti promotivni kod na predviđenom mjestu te odabrati opciju „Primijeni kupon“. Ako broj ulaznica i cijena istih odgovaraju Vašim željama, odaberite “Kreni na plaćanje”. Kako bi mogli nastaviti prema izvršavanju rezervacije, potrebno je u međukoraku prihvatiti naše Opće uvjete poslovanja označavanjem kućice ” Pročitao/la sam i slažem se s uvjetima korištenja i odredbama web-stranice. ” čijim označavanjem korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio ove Opće uvjete poslovanja te da se sa istima slaže. Nakon prihvaćanja Općih uvjeta poštovanja, u petom koraku, „Checkout“, prikazana je Vaša narudžba te sučelje „Podaci za plaćanje“. U sučelju „Podaci za plaćanje“ potrebno je unijeti Vaše osobne podatke i naznačene osobne podatke koje će stajati na odabranoj ulaznici. Nakon unosa predviđenih osobnih podataka i nakon što ste još jednom provjerili sve prikazane informacije, odaberite opciju „Naruči“. Primijetit ćete da je unaprijed odabrana opcija „Rezerviraj ulaznice“ jer trenutno ne prodajemo predmetne ulaznice. Nakon odabira opcije „Naruči“ bit će prikazana Vaša potvrda o narudžbi koja će istovremeno biti poslana na Vašu e-mail adresu zajedno s Općim uvjetima poslovanja te brojem iste kojom potvrđuje da je narudžba korisnika zaprimljena i u procesu obrade.

Ukoliko korisnik nije zaprimio potvrdu rezervacije putem e-pošte u roku od 24 sata ili nije moguće pristupiti usluzi na način naveden u e-mailu, dužan je kontaktirati pružatelja usluge na adresu e-pošte [email protected] ili na broj telefona +385 1 6386318 od ponedjeljka do petka (neradni dani isključeni) u vremenu od 9 – 15 sati.

U slučaju da Happy Summer Sky d.o.o. iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s korisnikom će, telefonom ili e-porukom, u kontakt stupiti zaposlenik Happy Summer Sky d.o.o. u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.

U slučaju problema ili nejasnoća tijekom narudžbe korisnik može kontaktirati Happy Summer Sky d.o.o. na adresu e-pošte [email protected] ili na broj telefona telefona +385 1 6386318 od ponedjeljka do petka (neradni dani isključeni) u vremenu od 9 – 15 sati.

OPĆE INFORMACIJE

Korisnici su dužni prije početka korištenja web stranice vlasnika Happy Summer Sky d.o.o. upoznati se s Općim uvjetima poslovanja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz Opće uvjete poslovanja, mogu se obratiti na adresu e-pošte: [email protected].

Pristupanjem web stranici ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja korisnik prihvaća Opće uvjete poslovanja web stranice, kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetne web stranice te usluga koje se putem nje pružaju. Korisnici su suglasni da neće koristiti web stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja web stranice i usluga. Ukoliko se korisnik ne slaže s navedenim, dužan je prestati koristiti web stranicu i usluge koje se putem nje pružaju.

Sadržaj web stranice zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu Happy Summer Sky d.o.o.

Happy Summer Sky d.o.o. omogućuje korištenje web stranice na najbolji mogući način. To uključuje: nadgledanje rada servera, širenje kapaciteta prema broju korisnika, podršku korisnicima te otklanjanje eventualnih grešaka i problema u radu sustava. Happy Summer Sky d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne probleme u radu stranica i usluga. Happy Summer Sky d.o.o. ne može jamčiti da korištenje web stranice neće biti prekinuto ili bez pogrešaka. Korisnik je suglasan s time da pristup web stranici ponekad može biti u prekidu ili privremeno nedostupan.

Happy Summer Sky d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne nepravilnosti, propuste ili nedostatke koji mogu nastati tijekom unosa podataka, tiskanja, skeniranja ili oblikovanja. Osim toga, Happy Summer Sky d.o.o. ne može biti odgovoran za štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija dostupnih na ovim web stranicama.

Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo da onemogući pristup web stranici korisnicima u slučaju procjene da se ista koristi na neprikladan način. Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo odbiti pristup web stranici bilo kome, na osnovu vlastitih procjena. Korisnik se obvezuje da će web stranicu koristiti na način da ne ugrožava resurse i usluge u cijelosti. Neprimjereno korištenje web stranice zabranjeno je i rezultira ukidanjem pristupa istoj.

Korisnik je dužan čuvati podatke o svom korisničkom računu tajnima, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete poslovanja. Happy Summer Sky d.o.o. savjetuje periodično provjeravanje Općih uvjeta poslovanja radi upoznavanja s eventualnim promjenama.

Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na, promjenu vremena dostupnosti sadržaja, dostupnosti novih podataka, načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom.

Dužnost je i obaveza korisnika koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. Happy Summer Sky d.o.o. ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta poslovanja i pozitivnih propisa. Izmjene Općih uvjeta poslovanja važeće su odmah po objavi na web stranici.

OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA KORISNIKA

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, korisnik može poslati putem pošte na adresu Happy Summer Sky d.o.o., Zagreb, Ulica Vjekoslava Heinzela 62A ili elektroničkom poštom na [email protected].

Kako bi korisniku Happy Summer Sky d.o.o odgovorio na pisani prigovor koji nije upućen elektroničkom poštom, mole se korisnici da navedu točne podatke o svome imenu i prezimenu, adresi na koju će im biti dostavljen odgovor. Odgovor na prigovor korisnika Happy Summer Sky d.o.o. zakonski mora dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora.

U slučaju eventualnog spora Happy Summer Sky d.o.o. i korisnik će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu uz primjenu hrvatskog prava. Rješavanje sporova je moguće pred Sudom časti HGK ili drugim centrima za mirenje.

Ukoliko korisnik prihvaća Opće uvjete poslovanja, isti prihvaća i sve druge uvjete navedene na web stranici te sve ostale odredbe navedene na toj web stranici. Ukoliko se korisnik ne slaže s bilo kojim dijelom Općih uvjeta poslovanja moli se isti da ne koristi web stranicu i ne izvršava rezervaciju ulaznica.

Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Općih uvjeta poslovanja i Politike privatnosti bez prethodne najave. Opći uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske.

Pravila o pisanom prigovoru korisnika ne odnose se na pravne osobe, a na koje se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini.

POLITIKA PRIVATNOSTI

UVOD

Web stranica www.legendland.hr omogućena je od strane Happy summer sky d.o.o.

Zaštita osobnih podataka provodi se sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća br. 2016/679 – Uredba i provedba Opće uredbe o zaštiti podataka.

Ne pratimo svoje korisnike, ne prodajemo Vaše osobne podatke i želimo biti transparentni i informirati Vas o tome kako obrađujemo Vaše osobne podatke.

Pojam “osobni podaci” znači sve informacije kojima se može identificirati fizička osoba, izravno ili neizravno. 

Pojam “voditelj obrade osobnih podataka” (dalje u tekstu: voditelj obrade) znači fizičku ili pravnu osobu koja, samostalno ili zajedno s drugima, određuje svrhe i načine obrade podataka i odgovorna je za obradu takvih podataka u skladu s primjenjivim zakonodavstvom. 

Pojam “izvršitelj obrade osobnih podataka” (dalje u tekstu: izvršitelj obrade) znači fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje osobne podatke u ime voditelja obrade osobnih podataka. Kada obrađujemo osobne podatke putem sredstava i u svrhe određene našim poslovnim partnerima, djelujemo kao izvršitelj obrade.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO I U KOJU SVRHU?

Osobne podatke prikupljamo za sljedeće svrhe:

 1. Poslovna suradnja – kada koristite naše usluge, zatražite od nas podršku, pošaljete nam upit i podržavate naše natjecanja; 
 2. Marketinške aktivnosti – kada se pretplatite na naš newsletter ili naš događaj, posjetite našu web stranicu ili profil na društvenim mrežama, pošaljete nam informacije putem obrasca za kontakt ili sudjelujete u našoj marketinškoj kampanji; 
 3. Platforma Legendland – kada se registrirate na platformi Legendland i postanete registrirani korisnik, te kada dodate sadržaj na Legendland; 
 4. Sigurnosni razlozi – osiguravamo da naši informacijski sustavi slijede načela povjerljivosti, integriteta i dostupnosti. Iz tog razloga pratimo online aktivnosti i vodimo evidenciju o zapisnicima i drugim digitalnim tragovima. 
 5. Pravne, financijske i usklađenost obveza – osiguravamo poštovanje svih relevantnih zakonskih i usklađenih obveza i iz tog razloga tražimo od naših korisnika i poslovnih partnera da nam dostave potrebne podatke. 

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI 

Obrađujemo osobne podatke kada se ljudi pretplate na naš newsletter, webinar, događaj, blog ili naše druge usluge putem kojih pružamo informacije o našem poslovanju i uslugama. U tu svrhu obrađujemo osobne podatke na temelju Vašeg pristanka, kao što su ime, prezime, država i adresa e-pošte. Također obrađujemo podatke o otvaranju e-pošte, stopi odbijanja, klikovima, pretplati, segmentima vijesti. Podatke obrađujemo do povlačenja pristanka ili nakon što primatelj nije bio aktivan dulje vrijeme. Popis odjavljenih primatelja čuvamo pet godina. 

Ako nas kontaktirate putem web obrazaca na našoj web stranici, putem e-pošte, telefona ili profila na društvenim mrežama, obradit ćemo osobne podatke iz obrasca za kontakt i poruku, lajkove i komentare, na temelju našeg legitimnog interesa da se povežemo i komuniciramo s potencijalnim poslovnim partnerima i korisnicima. 

Kao dio naših poslovnih operacija, prikupljamo i obrađujemo osobne informacije koje nam dostave klijenti. 

Napomena: Da biste se registrirali kao korisnik na platformi Legendland, morate imati najmanje 16 godina. Vaši osobni podaci moraju biti točni, i ako naiđete na netočne podatke na svom profilu, dužni ste ih ispraviti.

Happy Summer Sky d.o.o. slijedi sljedeće principe zaštite Vaše privatnosti:

 • Ne prikupljamo više podataka nego što je potrebno; 
 • Ne koristimo Vaše osobne podatke u svrhe koje nisu navedene; 
 • Ne čuvamo Vaše osobne podatke ako više nisu potrebni; 
 • Nikada ne prodajemo, ne posuđujemo, ne distribuiramo ili ne objavljujemo Vaše osobne podatke javno; 
 • Ne distribuiramo Vaše osobne podatke trećim stranama; Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka ili profiliranje; 
 • Ne prenosimo Vaše osobne podatke u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju; 
 • Također provjeravamo da su Vaši osobni podaci sigurno pohranjeni. Happy Summer Sky d.o.o. prikuplja samo ograničen broj informacija o Vama koji su potrebni kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev i, nadamo se, uspostavili dugoročan i vjerodostojan odnos.

Kako i koje osobne podatke prikupljamo?

Kada se registrirate na našoj web stranici ili nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj web stranici ili izravno putem naše e-adrese, podaci koje ispunite (osobni podaci kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, telefon itd.) ili pošaljete izravno putem e-pošte, bit će obrađeni i pohranjeni kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako imate manje od 16 godina, morate priložiti suglasnost svojih roditelja ili skrbnika prije nego što dostavite osobne podatke. Ispunjavanjem obrasca za kontakt na našoj web stranici ili kontaktiranjem nas izravno putem e-pošte, jamčite da su podaci koje ste priložili ispravni i da u potpunosti prihvaćate uvjete naše politike privatnosti i uvjete navedene u njoj.

Voditelj obrade ove web stranice i Vaših osobnih podataka je Happy Summer Sky d.o.o.

Koji je cilj i pravna osnova za prikupljanje Vaših osobnih podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u poslovni odnos temeljen na poslovnoj djelatnosti tvrtke i njenim legitimnim interesima.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Čuvamo osobne podatke za razdoblje koje je propisano zakonom. Za općenite poslovne aktivnosti čuvamo podatke 11 godina, a knjigovodstvene i financijske zapise čuvamo 11 godina od kraja poslovne financijske godine na koju se podaci odnose. U nekim slučajevima, gdje zakon ne definira maksimalno razdoblje zadržavanja podataka, čuvamo neke osobne podatke na temelju legitimnog interesa, u slučaju da se trebamo braniti pred sudom ili nekim drugim javnim tijelom, u skladu sa zakonskim ograničenjima (5 godina). Ako ste dali suglasnost za obradu osobnih podataka, Vaši osobni podaci će se obrađivati u razdoblju navedenom u toj suglasnosti. Što se tiče obrade Vaših osobnih podataka koji nisu predmet Vaše suglasnosti, takve podatke obrađivat ćemo u razdoblju potrebnom za ispunjenje svrha navedenih u ovoj Politici privatnosti, osim ako zakon ne propisuje dulje razdoblje za obradu takvih osobnih podataka. Nakon isteka tog razdoblja, Vaše podatke možemo čuvati u arhivima, u statističke i/ili druge legitimne svrhe, u neidentificiranom obliku.

PRIMATELJI PODATAKA

 • Izvršitelji obrade – dijelimo osobne podatke s ovlaštenim izvršiteljima obrade za pružanje podrške u IT-u, računovodstvu, pravnom, marketinškom i prodajnom sektoru. 
 • Relevantna službena tijela – u slučaju kada smo suočeni s pravnom obvezom, osobne podatke od korisnika dijelit ćemo s trećim stranama koje su zakonski ovlaštene i ovlaštenje zahtijevati, kao što su tijela kaznenog postupaka ili u slučajevima prijetnji javnoj sigurnosti. 
 • Spajanja i preuzimanja – osobni podaci mogu se prenositi primateljima podataka koji su u procesu kupnje naše tvrtke ili dijela naše tvrtke (na primjer, u postupku dubinske analize), ili se osobni podaci mogu prenositi tvrtki koja je spojila s našom tvrtkom ili tvrtki koja je djelomično ili u cijelosti kupila našu tvrtku u slučaju poslovne akvizicije ili postupka likvidacije/stečaja.

Kako koristimo informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke u svrhu uspostavljanja odnosa sa Vama u vezi naših usluga najma. 

Happy Summer Sky d.o.o. može Vam slati obavijesti o novim ponudama i uslugama za koje vjerujemo da bi Vas mogle zanimati. Ako ne želite primati takve obavijesti, u bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje s naše liste za slanje obavijesti.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka moguće je da određeni podaci budu pohranjeni putem platforme Google Analytics, o čemu ćete saznati više putem obavijesti o kolačićima. Više informacija o pravilima o privatnosti platforme Google Analytics možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://policies.google.com/privacy

Sigurnost informacija

Osigurali smo sigurnosne mjere kako bismo zaštitili osobne podatke koje dijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštene objave ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili obrađuju.

Kolačići

Kako bismo Vam olakšali pregledavanje naše web stranice, naš globalni mrežni poslužitelj koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili slanje virusa na Vaše računalo. Pregledavanje naše web stranice moguće je bez upotrebe kolačića, ako je Vaš internetski preglednik postavljen na taj način. Sve pojedinosti o kolačićima mogu se pronaći u izjavi o kolačićima.

PRAVNE OBAVEZE

Kao tvrtka, dužni smo poštivati pravne obveze prema hrvatskom zakonodavstvu. Što se tiče zakona o zaštiti osobnih podataka, također se pridržavamo potrebnih zakona u vezi s određenim subjektima podataka. Obrađujemo i pohranjujemo sve potrebne financijske zapise, račune, izvješća, transakcije, ugovore i izjave. Također obrađujemo podatke na temelju našeg legitimnog interesa za obranu naših zahtjeva u sudskom ili sličnom postupku.

VAŠA PRAVA

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje Vašeg pristanka u bilo kojem trenutku, ispravak ili ažuriranje Vaših osobnih podataka kako bi ostali točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka na propisanom obrascu te podnošenje prigovora na Happy Summer Sky d.o.o. Ulica Vjekoslava Heinzela 62/a, Zagreb, putem e- pošte [email protected] ili nadležnom državnom tijelu.

Vaš pristanak

Korištenjem ove web stranice dajete pristanak Happy Summer Sky d.o.o.-u za daljnje prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, kao i svih drugih podataka koje pruža putem svojih usluga sukladno zakonodavnim propisima, i sve u skladu s definiranom svrhom u ovoj politici. Također se slažete da ste upoznati sa svim relevantnim informacijama o Happy Summer Sky d.o.o. i uslugama koje pruža.

Pravo podnošenja prigovora nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete podnijeti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka (dalje u tekstu: AZOP), Selska cesta 136, 10000, Zagreb, kontakt: +385 (0) 1 4609 999, [email protected], www.azop.hr.

Ako obrađujemo Vaše osobne podatke na temelju našeg legitimnog interesa, imate pravo uložiti prigovor na obradu. U tom ćemo slučaju ponovno procijeniti njegovu legitimnost i više nećemo obrađivati ​​Vaše osobne podatke, osim ako ne budemo u mogućnosti dokazati ozbiljne legitimne razloge za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava i slobode ili za uspostavu, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva. Međutim, kada obrađujemo Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, imate pravo uložiti prigovor u bilo kojem trenutku na takvu obradu Vaših osobnih podataka, i u tom će slučaju Vaši osobni podaci prestati biti obrađivani u svrhu marketinga.

Povreda osobnih podataka

Obavijestit ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu osobnih podataka o nezakonitim povredama osobnih podataka.

Promjene u našoj politici privatnosti

Zadržavamo pravo ažuriranja i/ili izmjene politike privatnosti. Obavijestit ćemo naše registrirane korisnike 30 dana prije promjene. Najnovija verzija politike privatnosti bit će objavljena na našoj web stranici s naznakom datuma od kojeg se primjenjuje.

Korištenjem ovog obrasca pristajete biti upoznati s politikom privatnosti i prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, bez kojih Vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

ZAVRŠNE ODREDBE

Potvrdom narudžbe, korisnik potvrđuje da je pročitao Opće uvjete poslovanja, da se slaže s njima i da čine neodvojivi dio rezervacije ulaznica.

Happy Summer Sky d.o.o. zadržava pravo izmjene Općih uvjeta poslovanja web stranice u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti, i nije i neće biti odgovoran za moguće posljedice koje proizlaze iz takvih promjena. Spomenute promjene stupaju na snagu danom objavljivanja na ovim internetskim stranicama.

Opseg naših usluga će se i dalje širiti u budućnosti i stoga se ovi uvjeti i odredbe mogu mijenjati u bilo kojem trenutku. Ako se ne slažete s promjenama uvjeta ili s određenim odredbama, molimo vas da prestanete koristiti naše usluge prije stupanja promjena na snagu.

Ako smatrate da je sadržaj na našoj web stranici kontroverzan ili imate druga pitanja u vezi s rezervacijom ulaznica, molimo vas da nas kontaktirate što je prije moguće na: Happy Summer Sky d.o.o., OIB: 95714999042, Adresa: Ulica Vjekoslava Heinzela 62A, Zagreb, E-pošta: [email protected], Mobilni telefon: +385 1 6386318.

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI 

Sadržaj ove web stranice dostupan je korisnicima isključivo u informativne svrhe. Trudimo se osigurati pouzdanost, točnost i redovitost informacija objavljenih na ovim web stranicama. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ili funkcionalnosti ove web stranice bez prethodne obavijesti.

Happy Summer Sky d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne nepravilnosti, propuste ili nedostatke koji mogu nastati tijekom unosa podataka, tiskanja, skeniranja ili oblikovanja. Osim toga, Happy Summer Sky d.o.o. ne može biti odgovoran za štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija dostupnih na ovim web stranicama.

Happy Summer Sky d.o.o. nije odgovoran za sadržaj drugih stranica povezanih s www.legendland.hr niti za gubitak podataka ili prihoda koji mogu proizaći iz korištenja web stranica s kojima ova stranica može biti povezana.

Happy Summer Sky d.o.o. ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost web stranica uzrokovanu tehničkim problemima izvan kontrole Happy Summer Sky d.o.o.